GLUTEN+LACTOSEVRIJ ROOMGEBAK

€ 3
50

Gluten+ lactosevrij roomkaas gebak met perzik is gebak bestaand uit verse roomkaas (2%) tussen 2 luchtige cakebodems, bedekt met halve persikken en cakeglazuur. Het gebak wordt verkocht vanuit de vriezer omdat het om een speciaal dieetproduct gaat en er niet voldoende dagelijkse verkoop is om dit product dagelijks vers in de winkel te hebben. Daarbij komt dat onze toonbanken altijd besmet zijn met gluten en lactosedeeltjes, waardoor wij niet meer kunnen garanderen dat het product zo goed als gluten-en lactosevrij is.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand
Dit is een bevroren product.

Productspecificatie

GLUTEN+LACT. VRIJ GEBAK

Seizoen

Dit product is leverbaar van 3-1 tot en met 23-12.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: -18 °C
In vriezer -10 max. 30 dagen.

Bereidingswijze

1-2 uur voor gebruik uit vriezer halen; produkt snijden met warm mes.