GANACHE TAART

€ 23
95

Onze Ganache taart is met liefde gemaakt. op een basi van zachte, luchtige chocoladebiscuit wordt romige chocoladeslagroom gespoten. Ertussen wordt een heerlijk krokante hazelnootmeringue gedaan. De taart wordt afgegoten met een rijke laag échte ganache, gemaakt van échte pure Belgische Callebaut chocolade en echte slagroom.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

GANACHE TAART

Allergene stoffen

Gluten Melk Noten Lactose Cacao,

Cacao, Gluten, Kan sporen van noten bevatten, Lactose, Melk, Melk ( inc. Lactose)

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 5 dag(en).
Bewaartemperatuur: 6 °C
Gekoeld 5 dagen houdbaar.

Bereidingswijze

Gekoeld ongeveer 3-5 dagen houdbaar. Voor de smaak 1 uur voor gebruik uit de koeling halen. Snijden met een warm mes.