ALPINA VLAAI

€ 15
20

De alpinavlaai is een aparte Limburgse vlaai is gemaakt van een vlaaideegbodem met een fruitig mengsel van abrikozenpulp, appelstukjes en ananasstukjes. Deze worden samen gebakken in de oven waardoor de smaken van het fruit zich mengen en er een heerlijke friszuurzoete smaakbeleving wordt gemaakt. De roomboterbladerdeeg deksel afgewerkt met grove suiker maakt het smaakpalet compleet.

Maak uw keuze:
Wilt u de vlaai gesneden?
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

ALPINA VLAAI

Allergene stoffen

Gluten Lupine Melk Lactose

Melk, Gluten, Lactose, Lupine, Tarwe, Melk ( inc. Lactose)

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaar dit product afgesloten in de verpakking buiten de koeling.

Bereidingswijze

Het lekkerst indien binnen 24 uur genuttigd na aankoop.